Eberspacher D4 Airtronic Luftvarmer

kr13900.00

Varenummer: nms4711-02 Kategori:

Beskrivelse

Airtronic D4 .En videreutvikling av D3LC. Det kompakte designet gjør den enkel å plassere og et «panser» til å åpne, gjør at det er enkel å komme til ved service.
Egner seg for båter opp til ca 9 meter.

Varmerpakke inneholder: Varmer, festebrakett, elektriske kabler, Easystart Select TP7 med ekstern temperaturføler (4711-84), drivstoffdeler, håndbok, monteringsanvisning.
Dimensjon på varmluftslangsen er 90mm.
Eksosdeler/monteringssett må bestilles utenom (4711-12). OBS: Leveres uten stigerør (tankuttak).

Varmeren er bygget på en ny måte som gjør den mindre, mer effektiv og driftsikker. Den har også fått ventilasjons-fuksjon (kaldluft) slangedimensjon på varmluftslange er 90mm. Varmeren styres med et modulært kontrollpanel, som er mer nøyaktig enn en tradisjonell termostat. Panelet regulerer varmeren i fire effekttrinn og eliminerer dermed mange start-stopp, som igjen betyr lavere strømforbruk og forlenger levetiden på glødepluggen.

Varmeren drives av drivstoff (diesel) fra båtens tank, eventuelt en egen tank. Viften suger inn frisk luft som varmes opp og fordeles til ønskede rom. Luftvarmesystemet
er svært effektivt. Det er både strøm- og drivstoffgjerrig, samt stillegående. Det varmer raskt opp rom og gir et behaglig inneklima. På varme dager kan man benytte viften til ventilasjon.
Ved temperaturen 22°C og en luftfuktighet på 60% trives menneskekroppen best. Dette oppnås når innvendige rom har en utskifting av luften på cirka 20 m3/time og person. Eberspächer luftvarmere omsetter mellom 105 m3–280 m3/time.

Fordeler med luftvarmere:

  • Varmer raskt opp ønskede innvendige rom og gir et behagelig inneklima
  • Automatisk temperaturregulering
  • Strøm og drivstoffgjerrig
  • Stillegående
  • Ventilasjonsfunksjon

Tips:
Ikke velg for kraftig modell når du velger varmer. En kraftig modell som bare kjøres på lav effekt kan føre til nedsoting av apparatet. Det er bedre å gå ned i størrelse på varmer og heller kjøre den hardere.

Tekniske data:
Varmertype: Luftvarmer
Maks slangelengde til første åpne dyse: 8 meter
Maks oppvarmingsvolum: 28 m³
Effekt: 4 / 3 / 2 / 1 kw
Drivstoff: Diesel
Forbruk: 0,51 – 0,13 l/t
Strømforbruk: 3,3 / 2,0 / 1,1 / 0,6A.
Spenning: 10,6 – 16 volt
Vekt: 4,5 Kg.
Mål: 371x140x150 mm (lxbxh)
Dim.varmluftslange: 90 mm

 

Kan også leveres som 24V