CTEK CT5 Batterilader Powersport

kr995.00

Ladestrøm 2,3A
For vannscooter/MC/ATV etc.
Alle batterityper ink. Lithium

Varenummer: nms10438-66 Kategori: Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Få ditt powersport-kjøretøy klart til action – Toppytelses lading
Sørg for at du er klar til action hver gang med brukervennlig CT5 POWERSPORT batterilader. Med dedikerte programmer for blysyre- og litium*batterier kan du få best mulig ytelse ut av powersport-batterier, enten du er på land, vann, snø eller is.
Ditt powersport-kjøretøy må alltid være i topp tilstand for å gi deg den best mulige ytelsen. Powersportkjøretøy er noen ganger lagret over lange perioder og CT5 POWERSPORT-batteriladeren sørger for at batteriene er ladet helt til sin kapasitet og at kjøretøyet er klart til eventyr når du er klar.
CT5 POWERSPORT er designet spesielt for å lade og vedlikeholde powersport-batterier ved hjelp av avansert teknologi for å gi deg tre fullautomatiske ladings- og vedlikeholdsprogrammer – Normal: for alle blybatterier, inkludert AGM, Lithium* (Litium*): for alle litium*batterier og Recond (Rekond). Du kan koble den direkte til batteriet i ubestemt tid, om nødvendig, og det vil ikke over- eller underlades. Den er enkel å bruke og fungerer med alle typer 12 V powersport-batterier.
Egner seg for alle motorsykler, ATV-er, Jet Skis og snøscootere
Normal modus, for alle typer 12V blysyrebatterier, WET, MF, EFB, AGM og GEL
Litium* modus, for litium*batterier
Rekondisjoneringsmodus for rekondisjonering av dyputladede batterier
Helautomatisk lading inkludert vedlikeholdsladning
5 års garanti

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “CTEK CT5 Batterilader Powersport”